Aspeslagh uit Deinze, Oost-Vlaanderen voor uw installatie van sanitair, badkamer en badkamerrenovatie

SANITAIR

Uw badkamer en sanitair laat u het best installeren of renoveren door een vakman. Het is immers van groot belang dat uw toevoer- en afvoerleidingen zorgvuldig en volgens de voorschriften geplaatst worden met degelijke, duurzame materialen. Zo bent u verzekerd van een oplossing die nog jarenlang meegaat.

Kies daarom voor de ervaring en de expertise van Aspeslagh uit Deinze, Oost-Vlaanderen. Wij werken enkel met de meest kwaliteitsvolle materialen en volledig volgens de geldende voorschriften. Wij plaatsen volledige badkamers of renoveren uw bestaande installatie, helemaal op maat en naar uw wensen.

sanitair

Behalve voor de installatie en renovatie van uw badkamer kunt u ook voor regenwaterrecuperatie bij ons terecht. Met onze regenwaterrecuperatiesystemen en filterinstallaties kunt u heel wat stadswater besparen. Vraag ons gerust om meer informatie.

ZOEKT U EEN SANITAIRSPECIALIST VOOR UW BADKAMERRENOVATIE OF -INSTALLATIE? NEEM DAN SNEL EEN KIJKJE OP ONZE WEBSITE VOOR ONZE REALISATIES EN NEEM CONTACT VOOR EEN PERSOONLIJKE OFFERTE!