Aspeslagh, uw installateur van centrale verwarming, vloerverwarming en warmtepompen uit Deinze

UW PARTNER IN VERWARMING

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw centrale verwarming, vloerverwarming of warmtepomp? Kies dan voor de ervaring van Aspeslagh uit Deinze, Oost-Vlaanderen. Al meer dan 45 jaar kunnen particulieren en bedrijven bij ons terecht voor industriële en residentiële elektrische installaties. In 2005 hebben onze vakmannen zich ook specifiek gespecialiseerd in centrale verwarming en warmtepompen. Vraag dus vandaag nog uw offerte aan!

centrale verwarming

Wilt u een klassieke centrale verwarmingsinstallatie of toch liever vloerverwarming of een warmtepomp?

Bij Aspeslagh kiest u altijd voor kwaliteit en duurzaamheid. Centrale verwarming is nog altijd de vaakst gekozen oplossing voor kantoren, winkels en woningen. Onze cv-systemen bieden een hoge bedrijfszekerheid, lage installatiekosten en optimaal comfort. Dergelijke installaties combineren modulerende condensatieketels met lage-temperatuurverwarming. Zo kunnen ze perfect samenwerken met lage-temperatuurradiatoren, vloerverwarming en warmwaterproductie. Alles-in-één dus!

Wenst u nóg energiezuiniger te verwarmen?
Kies dan voor een van onze warmtepompen. Met een warmtepomp haalt u milieuvriendelijk en goedkoop energie uit grond, water en buitenlucht. Groen, zuinig en goedkoop. 

Wij werken enkel uiterst zuinige installaties van de kwaliteitsmerken Buderus, Comap, Vaillant en meer. Bij ons kunt u rekenen op een service van a tot z. Eerst berekenen we het benodigde vermogen van uw installatie, dan selecteren we de onderdelen en tot slot maken we voor u ook de documenten op voor de subsidieaanvraag.

verwarming installatie
verwarming installatie
press to zoom
verwarming installatie
verwarming installatie
press to zoom
verwarming installatie
verwarming installatie
press to zoom
verwarming installatie
verwarming installatie
press to zoom
1/2

Niet alleen voor de installatie, maar ook voor het volledige onderhoud kunt u bij Aspeslagh terecht. Onze waardevolle dienst na verkoop verbetert niet alleen de werking van uw toestel, maar zorgt ook voor een aanzienlijk langere levensduur. U hoeft dus niet meer te twijfelen: in Aspeslagh heeft u de perfecte partner gevonden. 

BEL ONS SNEL VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE. WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD!